Palringo

Palringo voor Mac

Al je chatvrienden onder één dak

Palringo is een gratis app voor Mac waarmee je verbinding maaktt met de hele wereld via instant messaging (online chatten). Dit programma laat je op meerdere chat-netwerken tegelijk inloggen zodat je geen andere software meer nodig hebt om lekker...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Eenvoudig in gebruik
  • Ondersteunt meerdere netwerken

TEGEN

  • Weinig opties

Uitmuntend
8

Palringo is een gratis app voor Mac waarmee je verbinding maaktt met de hele wereld via instant messaging (online chatten). Dit programma laat je op meerdere chat-netwerken tegelijk inloggen zodat je geen andere software meer nodig hebt om lekker in contact te blijven met je kornuiten.

Naast de welbekende Live Messenger (MSN) log je met Palringo ook in op de netwerken van AOL, ICQ, Google Voice and Video, Yahoo! Messenger en Facebook. Je voert eenvoudig meerdere gesprekken; je wisselt snel van het ene babbeltje naar het andere. Wil je bestanden of plaatjes verzenden dan upload je deze eenvoudig naar de Palringo-website waarna je gesprekspartner een link krijgt toegezonden.

De opties van Palringo zijn redelijk beperkt; meer dan de noodzakelijke functies om netwerken en contacten toe te voegen heeft het niet. Vind je dit te karig, dan raden we je het uitstekende Nimbuzz aan.

Is jouw vriendenkring verdeeld over verschillende netwerken? Installeer dan Palringo en je blijft in contact met iedereen. Met slechts één applicatie kwebbel je er voortaan flink op los!

Palringo ondersteunt de volgende formaten

MSN, Yahoo, AIM, Gadu-Gadu, ICQ, XMPP/Jabber, Facebook, GTalk, iChat

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Palringo

Download

Palringo 1.01

Beoordelingen about Palringo

Promotie×